Huisreglement

Wie reserveert, verklaart zich akkoord met het huisreglement van Sauna Sabu Sabu zoals hieronder beschreven.

Alle reservaties worden online gedaan, of ter plaatse mits betaling van een voorschot.

Bij online reserveren kan er eventueel per mail door ons een voorschot worden gevraagd. Wanneer ontvangst van de betaling niet binnen de 2 dagen na reservatie is gebeurd, zal de saunasessie niet doorgaan en ontvangt u een mail ter annulering.

Reservaties kunnen tot 48 uur voor aanvang zelf online worden gewijzigd of geannuleerd (via het reserveringsprogramma), en dus niet telefonisch, noch via sms of mail.

Annulaties binnen de 48 uur: u betaalt de volledige som voor het afhuren van het complex. Niet komen opdagen zonder/laattijdige verwittiging: u betaalt de volledige som voor het afhuren van het complex + 50 euro.
Deze sommen dienen betaald te worden binnen de 8 dagen op rekeningnummer BE31 9730 0316 4355. Indien niet wordt gestort binnen deze termijn wordt een schadebeding van 125,00 € gerekend, evenals intresten aan 10 %.

Bij een niet-betaling zal het openstaande bedrag geïnd worden, waarbij alle bijkomende kosten op rekening van de klant worden doorgerekend.

Voor geschillen zijn enkel de Rechtbanken van Antwerpen bevoegd, indien pecuniair bevoegd: de Vrederechter van het 5de Kanton. 

Gelieve de gereserveerde uren te respecteren

 Bij aankomst krijgt u een rondleiding met uitleg over de aanwezige accommodatie.

TIJDENS UW VERBLIJF WORDEN EEN AANTAL AFSPRAKEN IN ACHT GEHOUDEN:

- niet springen in het zwembad
- niet lopen
- gebruik steeds slippers. Indien u er zelf geen mee heeft, kan u deze ter plaatse kopen
- leg handdoek onder u in de sauna en in de relaxmeubels
- gebruik geen shampoos of andere producten in het zwembad en jacuzzi
- neem eerst een douche voor u gebruik maakt van één van de faciliteiten verplaats geen kaarsen
- gelieve de rust van onze buren en andere klanten te respecteren
- we zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, lichamelijke of materiële letsels, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex. Wij zullen dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Sauna Sabu Sabu zal niet verplicht zijn om een schadevergoeding te betalen.


OPEN
DAGELIJKS 9.30 - 2.00 UTELEFOON
+32 (0) 475 74 48 59